Over ons

Boek hier in een aantal simpele stappen uw vervoer van en naar de luchthaven Brussel Zaventem. Om een taxi te reserveren vult u eerst het boekingsformulier in. Vervolgens krijgt u de keuze uit een aantal auto’s die voor u geselecteerd worden. Als u een taxi heeft gereserveerd kunt u nog extra wensen doorgeven over uw boeking. U kunt bijvoorbeeld een kinderzitje voor uw kindje reserveren, u kunt speciale bagage meenemen en u kunt ervoor kiezen om door de chauffeur opgewacht te worden met een naambordje.

Image

Tarieven

Wanneer u het boekingsformulier heeft ingevuld krijgt u een aantal auto’s en prijsopties waar u uit kunt kiezen. U weet bij ons van te voren wat het tarief voor een Brussel Zaventem Airport taxi is. Wij stellen de prijs vast op basis van het aantal kilometers van de rit en de kilometerprijs. Doordat wij vooraf transparant zijn over de prijs weet u zeker dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij doen er samen met onze partners alles aan om u altijd de goedkoopste taxi te kunnen bieden! Wanneer u reserveert bij ons zorgen wij dat we een betrouwbare taxi voor u verzorgen. Wanneer het vliegtuig land staat de taxi al voor u klaar. U kunt bij ons kiezen uit verschillende auto’s:

 • Een Sedan
 • Een Exclusive
 • Een Limousine
 • Een Minibus
 • Een Minivan
 • Een Exclusieve Minivan
 • Een Tesla

Voordelen van een luchthaventransfer in Brussel

Het is altijd fijn als u aankomt op het vliegveld en er staat vervoer voor u klaar. Op die manier hoeft u niet te wachten en niet te zoeken naar een manier om op uw bestemming aan te komen. Als u een taxi naar het vliegveld in Brussel reserveert bespaart u parkeerkosten die hoog kunnen oplopen én u hoeft geen vrienden of familie lastig te vallen. Zoals u hiervoor al kon lezen werken wij met vaste prijzen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Daarnaast hebben wij door de jaren heen een groot netwerk van partners opgebouwd waardoor wij u altijd een betrouwbare chauffeur kunnen garanderen. Wij hebben nauw contact met al onze chauffeurs waardoor wij goed kunnen monitoren hoe alle ritten verlopen. Daarnaast houden we de recensies van onze klanten goed in de gaten, zodat wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen! Als u boekt geeft u altijd uw vluchtnummer door. Hierdoor kunnen onze chauffeurs zich gemakkelijk aanpassen aan vertragingen. Daarnaast ontvangt u ook de contactgegevens van de chauffeur zodat u contact kunt opnemen indien dit nodig is!

Wij fungeren als tussenpartij tussen u en de lokale taxibedrijven. Als u een transfer boekt via ons regelen wij verder alles met het lokale taxibedrijf. Als u geboekt heeft ontvangt u een boekingsbevestiging in uw e-mail met alle informatie. Zo bent u van te voren goed geïnformeerd en kunt u zich rustig voorbereiden op uw trip!

Image

VOORDELEN LUCHTHAVENVERVOER ANTWERPEN

Wilt u uw zakenreis of vakantie naar Antwerpen Luchthaven zorgeloos, comfortabel en voordelig starten of afronden? Wij maken uw transfer to Antwerpen Luchthaven graag tot een ontspannen transfer ervaring! Boek online makkelijk en voordelig uw Antwerpen Luchthaven taxi. Of u nu alleen reist, in gezinsverband of met een grotere groep van of naar Antwerpen Luchthaven, u vindt bij ons altijd de luchthaven transfers Antwerpen Luchthaven die past bij uw behoefte. Kies uit:

 • Transfer naar Antwerpen Luchthaven per sedan (personenauto),
 • Per limousine vertrekken of arriveren bij Antwerpen Luchthaven,
 • Minibus, handig en gezellig voor gezinnen of kleinere groepen,
 • Bus met Antwerpen Luchthaven transfer voor grotere groepen

antwerpsetaxicentrale.be begrijpt de Antwerpen Luchthaven taxi wensen van haar klanten en is dé manier om uw transfer to Antwerpen Luchthaven zo eenvoudig en ontspannen mogelijk te maken.

De voordelen van Antwerpen Luchthaven taxi

Bij antwerpsetaxicentrale.be streven we altijd naar volledige tevredenheid van onze klanten. Wat kunt u van ons verwachten?

 • We bieden de beste taxi's aan van premium automerken, schoon en verzorgd.
 • Onze luchthavendienst met transfers naar Antwerpen Luchthaven vindt u nergens tegen een lagere prijs!
 • be heeft wereldwijde dekking bij meer dan 2000 luchthavens. Maandelijks sluiten we nog nieuwe vliegvelden aan. U kunt uw transfer met een professionele Antwerpen Luchthaven taxi daarom met een gerust hart aan ons over laten. En bij een volgende reis helpen we u graag aan een nieuwe transfer naar de luchthaven van uw wens.
 • be werkt samen met gekeurde lokale taxibedrijven. Elke chauffeur op onze website is door ons gecheckt. Zo garanderen we onze klanten uitstekende kwaliteit in attente en vakkundige chauffeurs en verzorgde vervoermiddelen.
 • We stellen er eer in een excellente customer service bij onze luchthaven transfers Antwerpen Luchthaven te bieden.
 • Zowel zakelijke reizigers als toeristen vinden op dit gestroomlijnde vliegveld gemakkelijk alles wat ze nodig hebben!
 • Met onze Antwerpen Luchthaven taxi bent u in no-time op uw plaats van bestemming, het centrum, uw hotel of een museum. De sfeer op straat onvergelijkbaar met welke andere hoofdstad dan ook! Uw Antwerpen Luchthaven taxi brengt u ontspannen en voordelig naar deze boeiende miljoenenstad.

Hoe kan ik een taxi naar Schiphol Airport boeken?

Via onze website kunt u via een aantal eenvoudige stappen een taxi naar Schiphol reserveren. Bijvoorbeeld als u naar Schiphol reist vanuit Amsterdam. Als u uw wensen aangeeft op het boekingsformulier zullen wij de voordeligste en meest comfortabele Schiphol Airport taxi’s voor u selecteren. Wanneer u heeft aangegeven met hoeveel personen u reist kunt u zelf kiezen in wat voor Schiphol taxi u opgehaald wilt worden. U heeft hierbij de keuze uit een Sedan, een Minivan, een Minibus, maar ook een aantal luxere modellen. U reserveert en wij zorgen voor een veilige en betrouwbare luchthaven taxi naar Schiphol.

Reist u juist vanaf Schiphol naar Amsterdam, of van Schiphol naar een andere stad in Nederland, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! Het maken van de reservering werkt hetzelfde. U vult op ons boekingsformulier in dat u opgehaald wilt worden op Schiphol, u vult in waar u heengebracht wilt worden, met hoeveel personen u reist en wanneer de taxirit vanaf Schiphol plaats gaat vinden, zodat wij een goede chauffeur en Schiphol taxi voor u kunnen vinden!

Image

TAXIIT2019 200

© 2019 Antwerpsetaxicentrale

webdesign Madstudio

 

 

Deze site is Conform GDPR

GDPR Ready200

Algemene voorwaarden & Privacy beleid

Lees onze voorwaarden voordat  u gaat boeken

Onze  TaxiService Partners

TAXI 2 AIRPORT 2015X6200

 

© 2019 Antwerpsetaxicentrale       Webdesign by Madstudio

zenzamad